دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۶
۰ نفر

وزیر نفت با اشاره به آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های انرژی از پیشرفت فراتر از انتظار در بازسازی این تأسیسات خبر داد و وعده داد این واحدها در زمان‌بندی کوتاه‌تری به چرخه تولید باز گردند.

پاک نژاد - وزیر نفت

به گزارش همشهری آنلاین، محسن پاک‌نژاد،در جدیدترین اظهارات خود به تشریح آخرین وضعیت زیرساخت‌های انرژی کشور پس از یک دوره ۴۰ روزه پرداخت و با اشاره به اینکه در این بازه زمانی، بخش‌هایی از زیرساخت‌های راهبردی انرژی مورد اصابت قرار گرفت، تصریح کرد: این آسیب‌ها مختص یک نقطه نبود و زنجیره تأثیر آن از تولید گاز طبیعی آغاز و تا سایر فرآورده‌های حیاتی کشور امتداد یافت.

وی با بیان اینکه مردم از طریق نوسانات مقطعی، اثرات این خسارت‌ها را در گاز تولیدی و عرضه‌شده به شبکه احساس کرده‌اند، تأکید کرد: آنچه امروز به عنوان یک دستاورد بزرگ قابل ذکر است، سرعت عمل تیم‌های فنی و مهندسی از نخستین روزهای حادثه تا به امروز است.

وزیر نفت با ابراز رضایت از روند پیشرفت عملیات اظهار کرد: برآوردهای اولیه ما از میزان تخریب‌ها جدی بود، اما خوشبختانه پیشرفت‌هایی حاصل شده که بیش از انتظار ما بوده است. همکاران ما در صنعت نفت و گاز، عملیات بازسازی را بدون وقفه و بلافاصله پس از حادثه آغاز کردند.

پاک نژاد با تأکید بر عزم جدی وزارت نفت برای بازگشت سریع به شرایط پایدار بیان کرد: ما خود را متعهد می‌دانیم که این تأسیسات را در یک زمان‌بندی فشرده‌تر از آنچه پیش‌بینی می‌شد، مجدداً به مدار تولید بازگردانیم تا شاهد تثبیت کامل وضعیت گاز و فرآورده‌های مرتبط در کشور باشیم.

کد خبر 1040750
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار انرژی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha